Петел следи какво се случва след жестокия побой над наш хижар. Певецът

...
Петел следи какво се случва след жестокия побой над наш хижар. Певецът
Коментари Харесай

Джорджано се появи на снимка сред групата, пребила хижаря на Лескова

" Петел " следи какво се случва след жестокия побой над наш хижар. 

Певецът Джорджано бил измежду групата, упрекнати в побой над хижар и разтрошаване на хижа " Лескова " преди дни. Това стана ясно нощес във вечерното шоу на Цитиридис. Водещият сподели фотография от репортажа на bTV на момчетата, които бяха забъркани в побоя, като на фрагмента измежду тях е и Джорджано. 

Изпълнителят закупи особена известност в мрежата преди няколко години, след което даже бе поканен да взе участие в риалити формата " VIP Brother 7 " през 2015 година



Припомняме, че към 15 ч. следобяд в деня на изборите полицията получава сигнал за случай, станал в хижа, покрай Своге. Компания другари се качват на „ Лескова “ на 2-ри октомври, с цел да употребяват барбекюто до хижата. Твърдят, че малко по-късно са изгонени оттова, а след сигнал до Министерство на вътрешните работи - и арестувани за 24 часа, защото по роман на хижар, момчета са го били с " разнообразни типове тояги, заплашили го, откраднали и резачка ". 

Момчетата от своя страна описват, че притежателят на хижата е бил много отрицателно надъхан: " Напуснете, това е частен парцел, вие нямате работа тук ", им приказвал хижарят. След два часа и половина се появява синът му със разпален моторен трион, така наречен резачка, и ги заплашва, че ще ги избие, тъй като са в частен парцел, написа

Задържали са единствено водачите на моторните транспортни средства. Въпросният господин във очевидно несъответстващо положение, съгласно момчетата, твърдял, че са нанесли побой, почупили са хижата ", описа арестуваният Людмил Дачев.

В шоуто си Цитиридис демонстрира фотография на Джорджано от фейсбук, където той е някъде измежду природа със същото яке от фотографията с момчетата, упрекнати в побой. Но фотосите на артиста са от Гара Кръстец, на 3 часа от въпросната хижа " Лескова ". 

Така и не излиза наяве дали изпълнителят на паметната ария " Отиваме на ваучър " Джорджано е бил част от компанията или просто момчетата са го видели на въпросната хижа и са поискали да се снимат с него, защото във фейсбук той написал, че е на пешеходен туристически преход - Рила и Родопи планина 2022 година от 28-ми септември. 

Младежите настояват, че след случая стопанинът на хижата е отворил дарителска сметка с претекста, че събира пари, с цел да възвърне вредите. Полицията оповестява, че не е разкрила опустошения на мястото като се изключи два счупени прозореца.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР